Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

25-31 Juli

JABUR 79-86

25-31 Juli
  • Lagu 138 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Sapa sing Paling Utama ing Urip Panjenengan?”: (10 men.)

    • Ms 83:2-6—Jeneng lan wewenangé Yéhuwah kudu sing utama kanggo awaké dhéwé (w08-IN 15/10 13 ¶7-8)

    • Ms 83:17—Nèk tabah lan kuwat ngadhepi masalah, kuwi isa ngluhurké Yéhuwah (w08-IN 15/10 15 ¶16)

    • Ms 83:18, 19—Yéhuwah sing paling utama ing jagat iki (w11-IN 15/5 16 ¶1-2; w08-IN 15/10 15-16 ¶17-18)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ms 79:9—Apa sing isa disinaoni saka ayat iki bab donga? (w06-IN 15/7 12 ¶5)

    • Ms 86:5—Apa buktiné Yéhuwah seneng ngapura? (w06-IN 15/7 12 ¶9)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ms 85:9–86:17

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 12

  • Apa Gusti Allah Nduwé Asma?: (15 men.) Setèlen vidhéo sing judhulé Apa Gusti Allah Nduwé Asma? saka jw.org/jv. (Deloken PUBLIKASI > BUKU & BROSUR. Golèka buku Kabar Apik. Vidhéo kuwi ana ing ngisoré bab sing judhulé ”Sapa Gusti Allah Kuwi?”) Banjur takona: Piyé vidhéo iki isa digunakké wektu nginjil ing omah-omah, ing panggonan umum, utawa ora resmi? Ana pengalaman apik apa wektu nggunakké vidhéo iki?

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) bhs bab 3 ¶6-10, cathetan 9

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 143 lan Donga

    Sing kudu diéling-éling: Setèlen musiké sepisan, banjur dinyanyèkké bareng-bareng.