Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Apa Isa Dicoba Setaun?

Apa Isa Dicoba Setaun?

Nyoba apa? Merintis biasa. Panjenengan bakal éntuk akèh berkah.WB 10:22.

NÈK MERINTIS, PANJENENGAN ISA . . .

  • luwih trampil lan seneng wektu nginjil

  • nduwé hubungan sing kuwat karo Yéhuwah. Saya akèh ngomongké bab Yéhuwah marang wong liya, saya éling nèk sipat-sipaté Yéhuwah kuwi nggumunké

  • seneng merga wis ngutamakké Kratoné Gusti Allah timbang kepentingané dhéwé, lan merga isa mbantu wong liya.Mt 6:33; PR 20:35

  • mèlu rapat perintis wektu pinituwa wilayah marani jemaat, rapat kusus ing Kebaktian Sakwilayah, lan Sekolah Perintis

  • nduwé akèh kesempatan kanggo mulai lan mulang sinau Alkitab

  • nggunakké luwih akèh wektu kanggo nginjil bareng penginjil liya, lan nguwatké siji lan sijiné.Rm 1:11, 12