Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Jadwal Merintis Biasa

Jadwal Merintis Biasa

Butuh jadwal sing apik nèk arep merintis biasa. Nèk panjenengan nginjil 18 jam per minggu, panjenengan isa dadi perintis lan isih isa dolan. Nèk nggawé jadwal, kudu mikirké mbokmenawa ana kedadéan sing ora disangka-sangka, contoné lara utawa udan. Kothak ing ngisor iki isa mbantu nggawé jadwal kanggo para penginjil sing ora saben dina kerja, sing saben dina kerja, sing ringkih, utawa lara-laranen. Nèk diupayakké, mbokmenawa ana salah sijiné anggota keluarga sing isa mulai merintis ing sasi September. Piyé nèk kuwi dirembug ing ibadah sakkeluarga?

ORA SABEN DINA KERJA

Senèn

KERJA

Selasa

KERJA

Rebo

KERJA

Kemis

6 jam

Jum’at

6 jam

Setu

4 jam

Minggu

2 jam

SABEN DINA KERJA

Senèn

2 jam

Selasa

2 jam

Rebo

TEKA IBADAH

Kemis

2 jam

Jum’at

2 jam

Setu

6 jam

Minggu

4 jam

NÈK LARA-LARANEN

Senèn

NGASO

Selasa

3 jam

Rebo

3 jam

Kemis

3 jam

Jum’at

3 jam

Setu

3 jam

Minggu

3 jam