Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Carané Nawakké

Carané Nawakké

WARTA PENTING

Pitakonan: Nèk Alkitab pancèn saka Gusti Allah, mesthiné isa terus ana tekan saiki senajan bola-bali arep disingkirké. Apa panjenengan setuju?

Ayat: Yé 40:8

Nawakké: Majalah iki ngrembug perjuangané Alkitab tekan saiki.

WARTA PENTING (kaca mburi dhéwé)

Pitakonan: Apa tanggepan panjenengan bab pitakonan iki? [Wacakna pitakonan sing sepisanan ing kaca 16.] Akèh sing percaya nèk agama kuwi digawé manungsa. Liyané mikir nèk Gusti Allah nggunakké agama bèn manungsa cedhak karo Gusti Allah. Piyé nurut panjenengan?

Ayat: Yb 1:27

Nawakké: Majalah iki bakal ngrembug kandhané Alkitab bab kuwi. Aku seneng teka manèh kanggo ngrembug majalah iki.

KABAR APIK SAKA GUSTI ALLAH!

Pitakonan: Ana sing rumangsa nèk maca ramalané Alkitab kuwi kaya maca koran. Nurut panjenengan, sipaté manungsa endi sing cocog karo ayat iki?

Ayat: 2Tm 3:1-5

Nawakké: Buku iki nerangké hubungané sipat-sipat mau karo kabar apik kanggo wong-wong sing nresnani Gusti Allah. [Duduhna bab 1, pitakonan 2.]

CARAMU NAWAKKÉ

Gunakna conto-conto kuwi bèn isa nggawé cara nawakké dhéwé.