Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | 2 KORINTUS 4-6

”Kita Ora Nyerah”

”Kita Ora Nyerah”

4:16-18

Bayangna ana loro keluarga sing manggon ing bangunan sing padha. Bangunan kuwi wis tuwa lan rusak. Keluarga sing pertama ngrasa nèk uripé susah banget. Ning, keluarga sing sijiné isa tetep bahagia merga sedhéla manèh bakal pindhah ing omah anyar sing apik.

Senajan ”kabèh ciptaan padha-padha sambat lan ngrasakké lara”, umaté Yéhuwah nduwé harapan. Mula, awaké dhéwé isa tetep bahagia. (Rm 8:22) Masalah apa waé sing awaké dhéwé adhepi kuwi ”mung kanggo sawetara wektu waé lan ora abot” nèk dibandhingké karo berkah-berkah Kratoné Allah ing masa depan. Nèk terus mikirké kuwi, awaké dhéwé isa tetep bahagia lan ora nyerah.