Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

27 Mei–​2 Juni

GALATIA 1-3

27 Mei–​2 Juni
  • Lagu 106 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Aku Ngélikké Dhèwèké kanthi Terus Terang”: (10 men.)

    • [Setèlen video Katrangan Buku Galatia.]

    • Gal 2:11-13—Wektu ana wong Kristen Yahudi sing teka, rasa wedi karo manungsa nggawé Pétrus ora gelem bergaul karo wong Kristen sing dudu Yahudi (w17.04 25 ¶16)

    • Gal 2:14—Pétrus dikorèksi karo Paulus (w13-IN 15/3 5 ¶12)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Gal 2:20—Piyé kuduné pandhangané njenengan soal tebusan, lan apa sebabé? (w14-IN 15/9 16 ¶20-21)

    • Gal 3:1—Apa sebabé Paulus ngomong nèk wong-wong Galatia kuwi ”ora masuk akal”? (it-1-IN 755-756)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Gal 2:11-21 (th pelajaran 10)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 92

  • Mèlu Ngopèni Balé Ibadah”: (15 men.) Dirembug karo pinituwa. Sakwisé nyetèl video Ngopèni Panggonan Ibadah lan ngrembug pitakonan-pitakonané, wakilé jemaat kanggo panitia pengoperasian isa diundang kanggo wawancara. (Nèk ing jemaaté njenengan ora ana wakilé, isa wawancara karo koordinator pinituwa. Nèk Balé Ibadah ing kono mung digunakké karo jemaaté njenengan, isa wawancara karo koordinator pemeliharaan.) Apa awaké dhéwé mèlu ndhukung jadwal kanggo ngrawat Balé Ibadah? Apa awaké dhéwé wis ngupaya njaga bèn kabèh aman wektu nindakké kuwi? Apa sing wis ditindakké durung suwé iki, lan ana rencana apa manèh? Nèk ana sing nduwé ketrampilan utawa arep sinau ketrampilan kuwi, apa sing kudu dhèwèké tindakké? Ora masalah keadaané, piyé awaké dhéwé isa mèlu ngopèni Balé Ibadah?

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 68

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 72 lan Donga