Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Njenengan Isa Berhasil Senajan Nduwé ”Eri ing Njero Daging”

Njenengan Isa Berhasil Senajan Nduwé ”Eri ing Njero Daging”

Ing dina-dina pungkasan iki, kabèh umaté Yéhuwah mesthi nduwé masalah sing abot. (2Tim 3:1) Piyé carané awaké dhéwé ngendelké Yéhuwah bèn isa ngadhepi masalah-masalah kuwi? Deloken video ”Mripaté Para Wong Wuta Bakal Padha Kaelèkaké” kanggo ngerti apa sing ditindakké Talita Alnashi lan wong tuwané. Terus, jawaben pitakonan-pitakonan iki:

  • Talita nduwé ”eri ing njero daging” apa?

  • Janji Alkitab apa sing wis mbantu Talita lan wong tuwané tetep nduwé pikiran sing positif?

  • Apa buktiné nèk wong tuwané Talita ngendelké Yéhuwah sakwisé Talita operasi?

  • Piyé carané wong tuwané Talita nggunakké sarana sing disedhiakké organisasi kanggo mbantu Talita bèn sayang karo Yéhuwah?

  • Apa buktiné nèk Talita tambah akrab karo Yéhuwah senajan nduwé ”eri ing njero daging”?

  • Piyé pengalamané Talita isa nguwatké njenengan?