Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Bantuan kanggo Para Sedulur ing Kepulauan Karibia

Bantuan kanggo Para Sedulur ing Kepulauan Karibia

Kaya ing abad pertama, awaké dhéwé ya nduwé kesempatan kanggo nduduhké katresnan karo para sedulur seiman sing kena bencana alam. (Yoh 13:34, 35) Tontonen video Nduduhké Katresnan—Bantuan Kemanusiaan ing Pulau-Pulau kanggo ndelok piyé sedulur-sedulur mbantu para sedulur ing Kepulauan Karibia. Terus, jawaben pitakonan-pitakonan iki:

  • Apa akibat saka Badai Irma lan Badai Maria kanggo para sedulur ing Kepulauan Karibia?

  • Piyé carané Yéhuwah mbantu para sedulur ing Kepulauan Karibia liwat sedulur-sedulur liyané?

  • Apa pengaruhé katresnan sing diduduhké sedulur-sedulur kuwi kanggo para sedulur sing kena badai?

  • Ana pirang sedulur sing mèlu bantuan kemanusiaan ing Kepulauan Karibia?

  • Nganggo cara apa waé awaké dhéwé isa mèlu mbantu para sedulur sing kena bencana alam?

  • Sakwisé nonton video iki, piyé perasaané njenengan merga dadi bagéan saka organisasiné Yéhuwah?