Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | 2 KORINTUS 7-10

Bantuan kanggo Para Sedulur

Bantuan kanggo Para Sedulur

8:1-4; 9:7

Wong Kristen nduwé ”tugas kanggo ngrukunké” yaiku nginjil lan mulang. Wong Kristen ya nduwé tugas ”mènèhi bantuan” kanggo para sedulur seiman. (2Kor 5:18-20; 8:4) Mula, mènèhi bantuan kanggo para sedulur sing mbutuhké kuwi klebu bagéan saka pelayanané awaké dhéwé. Nèk mèlu mbantu, awaké dhéwé isa

  • nyukupi kebutuhané para sedulur.​—2Kor 9:12a

  • mbantu para sedulur nindakké kegiatan rohani manèh, misalé nginjil. Kuwi mbantu para sedulur nduduhké rasa maturnuwuné karo Yéhuwah.​—2Kor 9:12b

  • ngluhurké jenengé Yéhuwah. (2Kor 9:13) Kuwi isa dadi kesaksian kanggo kabèh wong, klebu sing ora seneng karo Seksi-Seksi Yéhuwah