Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Yéhuwah Isa Mbantu Kowé Kendel

Yéhuwah Isa Mbantu Kowé Kendel

Nèk kowé ing sekolah, apa kowé wedi ngakoni nèk kowé Seksi Yéhuwah lan wedi nginjil karo kancamu? Nèk iya, piyé bèn kowé dadi ”kendel” kanggo nyritakké Yéhuwah? (1Tés 2:⁠2) Apa sebabé kowé kudu kendel? Sakwisé nonton video Yéhuwah Isa Mbantu Kowé Kendel, jawaben pitakonan-pitakonan iki:

  1. Conto apa saka Alkitab sing mbantu Sofia ngupaya dadi kendel?

  2. Apa paédahé kanggo Sofia merga latihan dhisik?

  3. Apa sebabé kowé kudu nginjil karo kanca sekolahmu?

  4. Apa piwulangé video iki kanggo kowé senajan kowé wis ora sekolah?