Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

28 Mei–3 Juni

MARKUS 13-14

28 Mei–3 Juni
  • Lagu 55 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Aja Wedi karo Manungsa”: (10 men.)

    • Mrk 14:29, 31—Para rasulé Yésus sakjané péngin terus ngakoni Yésus

    • Mrk 14:50—Wektu Yésus ditangkep, kabèh rasulé Yésus mlayu ninggalké Yésus

    • Mrk 14:47, 54, 66-72—Pétrus kendel mbéla lan ngetutké Yésus saka kadohan, ning sakwisé kuwi dhèwèké ping telu ora ngakoni Yésus (ia 200 ¶14; it-2-IN 549 ¶6)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Mrk 14:51, 52—Sapa wong lanang enom sing mlayu karo wuda? (w08-IN 15/2 30 ¶6)

    • Mrk 14:60-62—Kira-kira, apa alesané Yésus njawab pitakonané imam agung? (jy 287 ¶4)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Mrk 14:43-59

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Marani Manèh Kapindho: (3 men. utawa kurang) Dimulai nggunakké conto carané ngomong. Ajaken wongé teka ing pakumpulan ibadah.

  • Marani Manèh Katelu: (3 men. utawa kurang) Miliha dhéwé ayaté lan tawakna buku kanggo sinau.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs 181-182 ¶17-18.

URIPÉ WONG KRISTEN