Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

7-13 Mei

MARKUS 7-8

7-13 Mei
  • Lagu 13 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Pikulen Cagak Paukuman lan Terusa Ngetutké Aku”: (10 men.)

    • Mrk 8:34—Kita kudu nolak pepénginané kita dhéwé, nèk péngin terus ngetutké Yésus (”nolak pepénginané dhéwé” katrangan kanggo sinau Mrk 8:34, nwtsty; w92-IN 1/8 17 ¶14)

    • Mrk 8:35-37—Yésus nggunakké loro pitakonan kanggo mbantu kita bèn terus mikirké apa sing kita utamakké (w08-IN 15/10 25-26 ¶3-4)

    • Mrk 8:38—Bèn isa ngetutké Yésus kudu kendel (jy 143 ¶4)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Mrk 7:5-8—Apa sebabé wisuh tangan diributké wong Farisi?? (w16.08 30 ¶1-4)

    • Mrk 7:32-35—Apa sing isa disinaoni saka carané Yésus nambani wong lanang sing budheg? (w00-IN 15/2 17-18 ¶9-11)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Mrk 7:1-15

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN