Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | MARKUS 11-12

Dhèwèké Nglebokké Luwih Akèh Timbang Wong Liya

Dhèwèké Nglebokké Luwih Akèh Timbang Wong Liya

12:​41-​44

Piyé crita bab randha miskin kuwi mulang kita nèk . . . 

  • Yéhuwah ngajèni upaya kita

  • kudu mènèhi sing paling apik kanggo Yéhuwah

  • ora perlu mbandhingké karo sing isa ditindakké wong liya, utawa mbandhingké karo sing isa kita tindakké mbiyèn

  • isa tetep nyumbang senajan mung sithik

Piwulang apa manèh sing isa panjenengan sinaoni?