Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

21-27 Mei

MARKUS 11-12

21-27 Mei
  • Lagu 34 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Dhèwèké Nglebokké Luwih Akèh Timbang Wong Liya”: (10 men.)

    • Mrk 12:41, 42—Yésus nggatèkké ana randha miskin sing nyumbang rong dhuwit rècèh sing cilik banget ajiné (”kothak-kothak sumbangan,” ”rong dhuwit rècèh,” ”cilik banget ajiné” katrangan kanggo sinau Mrk 12:41, 42, nwtsty)

    • Mrk 12:43—Yésus ngajèni pangurbanané randha miskin kuwi lan didadèkké conto kanggo murid-muridé (w97-IN 15/10 16-17 ¶16-17)

    • Mrk 12:44—Yéhuwah ngajèni sumbangané randha miskin (w97-IN 15/10 17 ¶17; w87-E 12/1 30 ¶1; cl-IN 185 ¶15)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Mrk 11:17—Apa sebabé Yésus nyebut bait kuwi ”omah donga kanggo kabèh bangsa”? (”omah donga kanggo kabèh bangsa” katrangan kanggo sinau Mrk 11:17, nwtsty)

    • Mrk 11:27, 28—Apa maksudé ”perkara-perkara iki” sing disebutké mungsuhé Yésus? (jy 244 ¶7)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Mrk 12:13-27

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong. Wong sing dijak omong ora setuju karo panjenengan.

  • Marani Manèh Kapisan: (3 men. utawa kurang) Dimulai nggunakké conto carané ngomong. Sing nduwé omah kandha nèk bar ditinggal mati seduluré.

  • Video kanggo Marani Manèh Kapindho: (5 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 118

  • Iman marang Yéhuwah isa Ngatasi Kabèh Perkara: (15 men.) Setèlen videoné.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 21

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 98 lan Donga