Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Carané Nawakké

Carané Nawakké

WARTA PENTING

Pitakonan: Ing buku Wahyu, ana crita bab dina-dina pungkasan. Ana wong sing wedi maca, ning uga ana sing seneng maca buku kuwi. Nèk panjenengan piyé?

Ayat: Wy 1:3

Nawakké: Artikel ing majalah Warta Penting iki nerangké nèk ana salah siji crita ing buku Wahyu sing isa dadi kabar apik kanggo kita.

WULANGNA ALKITAB

Pitakonan: Nurut panjenengan, apa kita isa ngerti apa sing bakal kelakon sukmbèn?

Ayat: Yé 46:10

Kandhané Alkitab: Ing Alkitab, Gusti Allah nduduhké apa sing bakal kelakon sukmbèn.

KELUARGA PANJENENGAN ISA AYEM TENTREM

Pambuka: Aku péngin nduduhké vidhéo cekak iki sing ngrembug bab keluarga. [Setèlen bagéan pambuka saka vidhéo Keluarga Panjenengan Isa Ayem Tentrem.]

Nawakké: Nèk panjenengan péngin maca brosur sing disebutké ing vidhéo mau, aku isa mènèhi panjenengan brosur kuwi, utawa isa tak duduhké carané ngundhuh brosur kuwi saka situs wèb iki.

CARAMU NAWAKKÉ

Gunakna conto-conto kuwi bèn isa nggawé cara nawakké dhéwé.