Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

9-15 Mei

JABUR 1-10

9-15 Mei
  • Lagu 30 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Bèn Rukun karo Yéhuwah, Awaké Dhéwé Kudu Ngajèni Yésus”: (10 men.)

    • [Setèlen vidhéo Katrangan Buku Jabur.]

    • Ms 2:1-3—Upaya nglawan Yéhuwah lan Yésus wis diramalké (w04-IN 15/7 16-17 ¶4-8; it-2-IN 943 ¶4-944 ¶4; it-2-IN 90 ¶4)

    • Ms 2:8-12—Mung sing ngajèni Raja sing dipilih Yéhuwah sing bakal urip (w04-IN 1/8 5 ¶2-3)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ms 2:7—Apa maksudé ”kekancingané [keputusané] Sang Yéhuwah” kuwi? (w06-IN 15/5 17 ¶6)

    • Ms 3:3—Apa maksudé Selah? (w06-IN 15/5 18 ¶2)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ms 8:1–9:11

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) wp16.3, kaca ngarep dhéwé—Wacakna ayaté saka perangkat èlèktronik.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) wp16.3, kaca ngarep dhéwé—Duduhna Alkitab Terjemahan Dunia Baru marang sing dikabari. Banjur, gunakna JW Library kanggo nduduhké terjemahan liyané.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) fg bab 9 par. 5—Sing sinau Alkitab dikon ngundhuh JW Library saka perangkat èlèktroniké.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 138

  • Aja Nakal nèng Omahé Yéhuwah: (5 men.) Rembugan. Setèlen vidhéo Dadi Kancané Yéhuwah—Aja Nakal nèng Omahé Yéhuwah sing ana ing jw.org/jv. (Bukaken PUBLIKASI > VIDHÉO.) Bar kuwi, salah sijiné cah cilik sing teka dikon munggah panggung, lan takonana tanggepané bab vidhéo kuwi.

  • Nama Allah dalam Kitab-Kitab Ibrani: (10 men.) Ceramah sing dhasaré Panduan Belajar Firman Allah bab 1.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) yc bab 11-12

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 37 lan Donga