Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

30 Mei–5 Juni

JABUR 26-33

30 Mei–5 Juni
  • Lagu 23 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Ngendelké Yéhuwah Bèn Kendel”: (10 men.)

    • Ms 27:1-3—Mikirké piwulang saka Yéhuwah nggawé awaké dhéwé kendel (w12-IN 15/7 22-23 ¶3-6)

    • Ms 27:4—Ngajèni ibadah sejati isa nguwatké awaké dhéwé (w12-IN 15/7 24 ¶7)

    • Ms 27:10—Yéhuwah siap ndhukung para abdiné sing ora diakoni keluargané (w12-IN 15/7 24 ¶9-10)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ms 26:6—Piyé awaké dhéwé isa ngubengi misbyahé Yéhuwah kaya Dawud? (w06-IN 15/5 19 ¶11)

    • Ms 32:8—Apa paédahé nèk gelem nampa pangertèn saka Yéhuwah? (w09-IN 1/6 5 ¶3)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ms 32:1–33:8

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Selebaran Yèn Ana Pitakonan bab Urip, Arep Takon karo Sapa?—Wacakna ayaté saka perangkat èlèktronik.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Lakonké carané nawakké sinau Alkitab karo wong sing wis langganan majalah, nganggo vidhéo Sinau Alkitab karo Seksi-Seksi Yéhuwah Kuwi Kaya Apa? saka JW Library.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) fg bab 12 par. 4—Duduhna sedhéla karo sing sinau Alkitab carané persiapan nggunakké wacan èlèktronik kanggo pakumpulan ibadah.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 50

  • Kebutuhané Jemaat: (15 men.) Utawa ngrembug buku Tahunan. (yb16-IN 112-113; 135-136)

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) bhs bab 1 ¶11-15, cathetan 1

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 1 lan Donga