Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Apa Panjenengan Nggunakké JW Library?

Apa Panjenengan Nggunakké JW Library?

JW Library kuwi aplikasi gratis sing isa mbantu panjenengan ngundhuh Alkitab, wacan-wacan, vidhéo-vidhéo, lan rekaman swara saka HP, tablèt, utawa komputer.

CARANÉ NG-INSTALL: Bukaken Internèt lan install-en JW Library saka app store. JW Library isa di-install ing macem-macem perangkat èlèktronik. Wektu online, bukaken aplikasi JW Library lan pilihen bahan-bahan sing arep diundhuh ing perangkat éléktronik panjenengan. Nèk ora isa online ing omah, mbokmenawa panjenengan isa online ing Balé Ibadah utawa panggonan umum liyané. Nèk arep mbukak bahan-bahan sing wis diundhuh ing perangkat èlèkronik, ora perlu nyambung karo Internèt. Awaké dhéwé kudu ajeg update aplikasi JW Library merga kerep ana fitur-fitur anyar sing ditambahké.

APA PAÉDAHÉ? JW Library cocog banget kanggo sinau Alkitab lan wektu teka ing pakumpulan ibadah. JW Library uga mbantu wektu nginjil kususé wektu nginjil ora resmi.