Wong bebojoan sinau bareng nggunakké tablèt

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN Mei 2016

Carané Nawakké

Carané nawakké Warta Penting lan Kabar Apik. Gunakna caramu nawakké.

SINAU SAKA ALKITAB

Ndongakké Wong Liya Nyenengké Yéhuwah

Gusti Allah ngongkon Ayub ndongakké kanca-kancané sing marahi dhèwèké tambah strès. Piyé Ayub diberkahi merga nduwé iman lan tetep setya? (Ayub 38-42)

URIPÉ WONG KRISTEN

Apa Panjenengan Nggunakké JW Library?

Piyé carané download aplikasi? Piyé aplikasi JW Library mbantu panjenengan wektu teka ing pakumpulan ibadah lan nginjil?

SINAU SAKA ALKITAB

Bèn Rukun Karo Yéhuwah, Awaké Dhéwé Kudu Ngajèni Yésus

Piyé tanggepané bangsa-bangsa marang wewenangé Yésus? Apa sebabé penting ngajèni Raja sing dipilih Yéhuwah? (Jabur 2)

SINAU SAKA ALKITAB

Sapa Sing Isa Dadi Tamu Nèng Kémahé Yéhuwah?

Jabur 15 nerangké cara-cara bèn isa dadi sahabaté Yéhuwah.

URIPÉ WONG KRISTEN

Cara-Cara Nggunakké JW Library

Carané nggunakké aplikasi kanggo sinau, ngibadah, lan nginjil.

SINAU SAKA ALKITAB

Ramalan bab Sang Mèsih

Deloken piyé ramalané bab Sang Mèsih ing Jabur 22 kelakon ing uripé Yésus.

SINAU SAKA ALKITAB

Ngendelké Yéhuwah Bèn Kendel

Piyé carané bèn isa kendel kaya Dawud? (Jabur 27)