Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

6-12 Juni

JABUR 34-37

6-12 Juni
  • Lagu 1 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Percayaa marang Yéhuwah lan Tindakna sing Bener”: (10 men.)

    • Ms 37:1, 2—Terusa ngabdi marang Yéhuwah. Aja mèri karo wong sing nindakké salah ning uripé kétok pénak (w03-IN 1/12 9-10 ¶3-6)

    • Ms 37:3-6—Percayaa marang Yéhuwah, tindakna sing bener, lan isa diberkahi (w03-IN 1/12 10-12 ¶7-15)

    • Ms 37:7-11—Kudu sabar nunggu Yéhuwah nyingkirké sing ora manut (w03-IN 1/12 13 ¶16-20)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ms 34:19—Piyé perasaané Yéhuwah marang wong-wong sing ”rempu [remuk] atiné” lan ”pepes budiné [ilang dayané]”? (w11-IN 1/6 19)

    • Ms 34:21—Piyé ramalan bab Yésus iki kelakon? (w13-IN 15/12 21 ¶19)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ms 35:19–36:12

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Nawakké Wacan Sasi Iki: (15 men.) Rembugan. Setèlen vidhéo carané nawakké wacan, banjur dirembug bab-bab utamané. Sing teka dikon nggawé dhéwé carané nawakké.

URIPÉ WONG KRISTEN