Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

27 Juni–3 Juli

JABUR 52-59

27 Juni–3 Juli
  • Lagu 38 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Sumelangmu Pasrahna marang Yéhuwah”: (10 men.)

    • Ms 55:3, 5, 6, 17-19—Dawud wis tau nduwé rasa kuwatir sing gedhé banget (w06-IN 1/6 11 ¶3; w96-IN 1/4 27 ¶2)

    • Ms 55:13-15—Anak lan kanca cedhaké mbrontak nglawan Dawud (w96-IN 1/4 30 ¶1)

    • Ms 55:23—Dawud nduduhké nèk percaya banget bantuané Yéhuwah (w06-IN 1/6 11 ¶4; w99-IN 15/3 22-23)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ms 56:9—Apa maksudé ”luh kawula Paduka rimat wonten ing impes [wadhah] Paduka?” (w09-IN 1/6 29 ¶1; w08-IN 1/10 26 ¶3)

    • Ms 59:2, 3—Apa sing isa ditiru saka pengalamané Dawud bab donga? (w08-IN 15/3 14 ¶13)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ms 52:3–53:7

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Nawakké salah sijiné selebaran. Duduhna kode jw.org ing kaca mburi dhéwé.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Lakonké carané marani manèh wong sing wis nampa selebaran.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) fg bab 3 ¶2-3—Ing pungkasan, setèlen vidhéo Apa Buktiné Nèk Isiné Alkitab Kuwi Bener? sing ana ing jw.org/jv.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 6

  • Kebutuhané Jemaat: (7 men.)

  • Gusti Allah sing Nulungi Aku”: (8 men.) Rembugan. Sing teka dikon njawab pitakonan-pitakonan ing kono, bèn kabèh isa éntuk paédah saka jawabané para sedulur liyané. (Rm 1:12) Para penginjil dikon nggunakké Panduan Riset bèn éntuk bantuan saka Alkitab wektu ngadhepi masalah.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) bhs bab 2 ¶10-16, cathetan 3, 4

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 34 lan Donga