Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | JABUR 45-51

Yéhuwah Bakal Nampa Wong sing Remuk Atiné

Yéhuwah Bakal Nampa Wong sing Remuk Atiné

Jabur 51 ditulis Dawud sakwisé nabi Natan ngandhani dhèwèké bab dosané sing gedhé karo Bètsyéba. Atiné Dawud krasa ora pénak banget, banjur andhap asor ngakoni dosané.2Sa 12:1-14.

Senajan wis tau nglakoni dosa, ning Dawud isa akrab manèh karo Yéhuwah

51:5, 6, 10-14, 19

  • Sakdurungé ngakoni lan mertobat, atiné Dawud krasa ora pénak banget

  • Dawud susah banget merga Gusti Allah sengit karo tumindaké. Mula, balungé Dawud rasané kaya diremuk-remuk

  • Dawud péngin diapura, akrab manèh karo Yéhuwah, lan urip ayem kaya sing mbiyèn dirasakké

  • Dawud andhap asor njaluk Yéhuwah mbantu dhèwèké bèn isa luwih gampang manut

  • Dawud percaya nèk Yéhuwah gelem ngapura