Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

20-26 Juni

JABUR 45-51

20-26 Juni
  • Lagu 51 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Yéhuwah Bakal Nampa Wong sing Remuk Atiné”: (10 men.)

    • Ms 51:3-6—Dawud getun banget merga nggawé dosa marang Yéhuwah (w93-IN 15/3 10-11 ¶9-13)

    • Ms 51:9-11—Dawud butuh pangapurané Yéhuwah bèn isa tentrem manèh (w93-IN 15/3 12-13 ¶18-20)

    • Ms 51:12-19—Dawud ngerti nèk Yéhuwah bakal ngapura sing tulus mertobat (w15-IN 15/6 14 ¶6; w93-IN 15/3 14-17 ¶4-16)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ms 45:5—Apa sing kudu dibélani? (w14-IN 15/2 5 ¶11)

    • Ms 48:13, 14—Nurut ayat iki, apa sing kudu ditindakké? (w15-IN 15/7 9 ¶13)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ms 49:11–50:6

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN