Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | JABUR 38-44

Yéhuwah Ngopèni sing Lara

Yéhuwah Ngopèni sing Lara

Abdiné Yéhuwah sing setya isa percaya bantuané Yéhuwah wektu ngalami sengsara

41:2-5

  • Dawud lara parah

  • Dawud nggatèkké wong sing ringkih

  • Dawud ora ngarep-arep mukjijat bèn mari, ning njaluk Yéhuwah nglipur, ndhukung, lan ngekèki kawicaksanan

  • Yéhuwah nganggep Dawud wong sing setya