Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

4-​ 10Maret

ROMA 12-14

4-​ 10Maret
  • Lagu 106 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Buktiné Nèk Awaké Dhéwé Sayang karo Wong Liya”: (10 men.)

    • Rm 12:10—Sayang karo sedulur seiman (it-1-IN 1174)

    • Rm 12:17-19—Aja mbales nèk dijahati (w09-IN 15/10 8 ¶3; w07-IN 1/7 24-25 ¶12-13)

    • Rm 12:20, 21—Tetep apikan karo wong sing njahati awaké dhéwé (w12-IN 15/11 29 ¶13)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Rm 12:1—Apa maksudé ayat iki? (lvs 76-77 ¶5-6)

    • Rm 13:1—Apa maksudé pamréntah ”ditetepké Gusti Allah ing wewenangé dhéwé-dhéwé”? (w08-IN 15/6 31 ¶4)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Rm 13:1-14 (th pelajaran 10)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Carané Bèn Trampil Maca lan Mulang: (10 men.) Rembugan. Setèlen video Nggunakké Pitakonan, terus rembugen pelajaran 3 saka buku Maca lan Mulang.

  • Ceramah: (5 men. utawa kurang) w11-IN 1/9 21-22—Judhul: Apa Sebabé Wong Kristen Kudu Tetep Mbayar Pajeg Senajan Kuwi Digunakké kanggo Ndhukung Kegiatan sing Nglanggar Pathokané Alkitab? (th pelajaran 3)

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 77

  • Kebutuhané Jemaat: (15 men.)

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 57

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 57 lan Donga