Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | 1 KORINTUS 1-3

Manungsa Jasmani utawa Manungsa Rohani?

Manungsa Jasmani utawa Manungsa Rohani?

2:14-16

Awaké dhéwé kudu terus nggawé kemajuan rohani. (Éf 4:23, 24) Bèn isa nggawé kemajuan rohani, njenengan kudu sinau Alkitab, nduwé cita-cita rohani, lan ngupayakké sipat-sipat sing dihasilké roh suci.

Apa njenengan saiki dadi luwih rohani ketimbang setaun sakdurungé, sepuluh taun sakdurungé, utawa wektu lagi waé dibaptis?