Sedulur ing Afrika Selatan nggunakké video pas mulang Alkitab

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN Maret 2019

Carané Ngomong

Carané ngomong wektu nginjil soal tujuané Gusti Allah nyiptakké manungsa.

SINAU SAKA ALKITAB

Buktiné Nèk Awaké Dhéwé Sayang karo Wong Liya

Wektu ngalami tumindak sing ora adil, piyé awaké dhéwé isa mbuktèkké nèk sayang karo wong liya?

SINAU SAKA ALKITAB

Yéhuwah Mènèhi Penghiburan Bèn Awaké Dhéwé Isa Tekun

Liwat Alkitab, Yéhuwah mènèhi penghiburan bèn awaké dhéwé isa terus tekun.

SINAU SAKA ALKITAB

Manungsa Jasmani utawa Manungsa Rohani?

Awaké dhéwé kudu terus nggawé kemajuan rohani.

URIPÉ WONG KRISTEN

Tambah Trampil Nginjil​—⁠Carané Nginjil Nganggo Surat

Piyé carané nulis surat, khususé kanggo wong sing ora dikenal?

URIPÉ WONG KRISTEN

Conto Surat

Njenengan isa nyesuaikké suraté nurut tujuan lan kebiasaan setempat.

SINAU SAKA ALKITAB

”Ragi Sathithik Isa Nyebar ing Kabèh Adonan”

Wong sing nglanggar pathokané Yéhuwah bakal ditokké saka jemaat. Apa sebabé pengaturan kuwi ana manfaaté?

URIPÉ WONG KRISTEN

Nggunakké Video Wektu Mulang

Apa njenengan nggunakké video wektu mulang sing sinau Alkitab?