Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

26 Maret–​1 April

MATIUS 25

26 Maret–​1 April
  • Lagu 32 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Terusa Jaga-Jaga”: (10 men.)

    • Mat 25:1-6—Lima prawan sing wicaksana lan lima prawan sing bodho metu kanggo nyambut mantèn lanang

    • Mat 25:7-10—Prawan sing bodho ora mèlu nyambut wektu mantèn lanang teka

    • Mat 25:11, 12—Mung prawan sing wicaksana sing éntuk mèlu pésta mantènan

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Mat 25:31-33—Terangna perumpamaan bab wedhus gèmbèl lan wedhus jawa. (w15-IN 15/3 27 ¶7)

    • Mat 25:40—Piyé carané kita nduduhké nèk ndhukung seduluré Kristus? (w09-IN 15/10 16 ¶16-18)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Mat 25:1-23

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Marani Manèh Kapindho: (3 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong. Undangen wongé teka ing acara Pèngetan.

  • Marani Manèh Katelu: (3 men. utawa kurang) Miliha dhéwé ayaté lan tawakna buku kanggo sinau.

  • Ceramah: (6 men. utawa kurang) w15-IN 15/3 27 ¶7-10—Judhul: Piyé Perumpamaan bab Wedhus Gèmbèl lan Wedhus Jawa Nduduhké Nèk Nginjil Kuwi Penting Banget?

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 21

  • Tambah Trampil Nginjil—Wulangen Carané Persiapan”: (10 men.) Rembugan. Banjur, setèlen lan rembugen video bab penginjil sing mulang carané persiapan. Undangen sing teka bèn urun rembug bab cara liya sing wis tau ditindakké kanggo mbantu sing sinau bèn isa persiapan dhisik.

  • Nampa Para Tamu: (5 men.) Ceramah sing dhasaré Jadwal Kagiyatan Urip lan Nginjil Maret 2016. Critakna pengalaman-pengalaman sing apik wektu nginjil ing sasi-sasi sakwisé lan sakdurungé Pèngetan 2017. Wènèhna pangéling-éling bab parkiran, mlebu-metu gedhung, lan liya-liyané kanggo Pèngetan tanggal 31 Maret.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 14

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 139 lan Donga