Ngundang wong teka ing Pèngetan ing Slovenia

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN Maret 2018

Carané Ngomong

Carané ngomong nggunakké nggunakké undangan Pèngetan lan pitakonan: Apa sebabé Yésus séda? Apa paédahé tebusan?

SINAU SAKA ALKITAB

”Sapa Waé sing Péngin Dadi sing Utama Kudu Ngladèni Liyané”

Apa kita mung seneng nindakké tugas sing isa nggawé kita terkenal lan dialem wong? Wong sing andhap asor kerep nindakké tugas sing ora dingertèni wong liya.

SINAU SAKA ALKITAB

Manut Rong Préntah sing Paling Penting

Apa kandhané Yésus bab rong préntah sing paling penting ing Alkitab? Piyé carané kita nduduhké nèk manut karo rong préntah kuwi?

URIPÉ WONG KRISTEN

Carané Bèn Saya Nresnani Gusti Allah lan Wong Liya

Kudu nresnani Gusti Allah lan liyané. Bèn isa saya nresnani Gusti Allah lan liyané kudu ajeg maca Alkitab.

SINAU SAKA ALKITAB

Tetep Waspada ing Dina-Dina Pungkasan

Akèh wong ing jaman saiki luwih ngutamakké bab-bab sing kétoké lumrah. Lan kuwi ngganggu ibadahé marang Gusti Allah. Apa pandhangané wong Kristen sing waspada?

URIPÉ WONG KRISTEN

Akhir Donya Iki Wis Cedhak

Piyé omongané Yésus nduduhké nèk kita wis cedhak banget karo Akhir donya iki? Pitakonan-pitakonan saka video ’Akhir Donya Iki Wis Cedhak.’

SINAU SAKA ALKITAB

”Terusa Jaga-Jaga”

Perumpamaan bab sepuluh prawan, sapa mantèn lanang, prawan sing wicaksana, lan prawan sing bodho? Lan apa paédahé kanggo panjenengan?

URIPÉ WONG KRISTEN

Tambah Trampil Nginjil​—⁠Wulangen Carané Persiapan

Wektu sepisanan mulai sinau Alkitab, nggunakké kesempatan kuwi kanggo nduduhké carané persiapan. Carané piyé?