Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

27 Maret–2 April

YÉRÉMIA 12-16

27 Maret–2 April
  • Lagu 24 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Wong Israèl Wis Nglalèkké Yéhuwah”: (10 men.)

    • Ym 13:1-5—Yérémia manut karo dhawuhé Yéhuwah kanggo ndhelikké sabuk léna, senajan kuwi butuh upaya sing gedhé (jr-IN 51 ¶17)

    • Ym 13:6, 7—Yérémia wis mlaku adoh kanggo njupuk sabuk kuwi, ning jebulé wis rusak (jr-IN 52 ¶18)

    • Ym 13:8-11—Yéhuwah nggawé gambaran bab hubungané karo wong Israèl sing mauné cedhak, ning dadi rusak merga wong Israèl ndableg (jr-IN 52 ¶19-20; it-2-IN 564 ¶11)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ym 12:1, 2, 14—Yérémia takon apa lan apa jawabané Yéhuwah? (jr-IN 118 ¶11)

    • Ym 15:17—Apa pandhangané Yérémia bab sesrawungan, lan piyé awaké dhéwé isa niru tuladhané? (w04-IN 1/5 11 ¶16)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ym 13:15-27

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Undangan Pèngetan lan vidhéo—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Undangan Pèngetan lan vidhéo—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Ceramah: (6 men. utawa kurang) w16.03-IN 29-31—Judhul: Kapan Umaté Gusti Allah Dadi Tawanané Babil Gedhé?

URIPÉ WONG KRISTEN