Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉRÉMIA 8-11

Urip Ayem Tentrem Merga Manut karo Tuntunané Yéhuwah

Urip Ayem Tentrem Merga Manut karo Tuntunané Yéhuwah

Manungsa ora isa lan ora nduwé hak kanggo mréntah

10:21-23

  • Wong Israèl ora isa urip tentrem merga para pemimpiné ora manut karo Yéhuwah

  • Wong-wong sing manut karo tuntunané Yéhuwah isa urip seneng, ayem, lan makmur