Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

20-26 Maret 

YÉRÉMIA 8-11

20-26 Maret 
  • Lagu 20 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Urip Ayem Tentrem Merga Manut karo Tuntunané Yéhuwah”: (10 men.)

    • Ym 10:2-5, 14, 15—Allah-allah sing disembah karo bangsa-bangsa kuwi palsu (it-2-IN 81 ¶3)

    • Ym 10:6, 7, 10-13—Yéhuwah kuwi Gusti Allah sing sejati, ora kaya allahé bangsa liya (w04-IN 1/10 11 ¶10)

    • Ym 10:21-23—Urip ayem tentrem merga manut karo tuntunané Yéhuwah (w15-IN 1/9 15 ¶1)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ym 9:24—Kita éntuk sombong lan bangga merga bab apik apa? (w13-IN 15/1 20 ¶16)

    • Ym 11:10—Apa sebabé kerajaan sepuluh suku sisih lor uga disebutké karo Yérémia, padhahal Samaria wis diancurké ing taun 740 SM? (w07-IN 15/3 9 ¶2)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ym 11:6-16

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Undangan Pèngetan lan wp17.2 kaca ngarep dhéwé —Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Undangan Pèngetan lan wp17.2 kaca ngarep dhéwé —Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) ld kaca 4-5 (Sing sinau isa milih gambar sing arep dirembug.)—Ngundang wong teka ing acara Pèngetan.

URIPÉ WONG KRISTEN