Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

14-20 Maret

AYUB 1-5

14-20 Maret
  • Lagu 11 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Ayub Tetep Setya Senajan Sengsara”: (10 men.)

    • [Setèlen vidhéo Buku Ayub.]

    • Ay 1:8-11—Iblis ora percaya nèk Ayub setya sak tulusing ati (w11-IN 15/5 17 ¶6-8; w09-IN 15/4 3 ¶3-4)

    • Ay 2:2-5—Iblis ora percaya nèk kabèh manungsa setya sak tulusing ati (w09-IN 15/4 4 ¶6)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ay 1:6; 2:1—Sapa sing éntuk ngadhep Yéhuwah? (w06-IN 15/3 13 ¶6)

    • Ay 4:7, 18, 19—Pikiran salah apa sing dikandhakké Élifas marang Ayub? (w14-IN 15/3 13 ¶3; w05-IN 15/9 26 ¶4-5; w95-IN 15/2 27 ¶5-6)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: Ay 4:1-21 (4 men. utawa kurang)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: w16.03, kaca ngarep dhéwé—Tinggalana bahan kanggo marani manèh. (2 men. utawa kurang)

  • Marani Manèh: w16.03, kaca ngarep dhéwé—Tinggalana bahan kanggo dirembug wektu teka manèh. (4 men. utawa kurang)

  • Sinau Alkitab: fg bab 2 ¶2-3 (6 men. utawa kurang)

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 41

  • Tolaklah Tekanan Teman!: (15 men.) Rembugan. Setèlen vidhéo Tolaklah Tekanan Teman! (Bukaken jw.org/id, lan deloken AJARAN ALKITAB > ANAK MUDA.) Bar kuwi, rembugen vidhéoné nggunakké pitakonan: Masalah apa waé sing diadhepi cah-cah ing sekolahan? Piyé carané ngetrapké Pangentasan 23:2? Cara mbantu cah enom bèn tetep setya wektu ngadhepi masalah ana papat. Apa waé? Cah sekolah sing nduwé pengalaman apik bab kuwi, dikon crita.

  • Sinau Alkitab Jemaat: rk bab 11 (30 men.)

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 149 lan Donga