Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | AYUB 6-10

Ayub sing Setya Sambat bab Sengsarané

Ayub sing Setya Sambat bab Sengsarané

Senajan dadi mlarat, sedhih merga anaké mati, lan lara parah, Ayub tetep setya. Iblis nggunakké rasa nglokro bèn Ayub ora setya manèh. ”Mitrané” sing cacahé telu teka. Wong telu kuwi kétoké mèlu susah, lan lungguh pitung dina karo Ayub tanpa omong apa-apa. Bar kuwi, wong-wong mau ngomong kasar, nylekit, lan ora nggedhèkké atiné Ayub.

Ayub tetep setya marang Yéhuwah senajan sengsara banget

6:3; 7:16; 9:20-22; 10:1, 12

  • Merga sengsara banget, Ayub nduwé pikiran sing salah. Ayub mikir nèk Gusti Allah ora perduli dhèwèké setya apa ora

  • Merga nglokro, Ayub ora mikirké alesan liyané sing sakjané nyebabké dhèwèké susah

  • Senajan sengsara banget, Ayub tetep nyritakké katresnané marang Yéhuwah karo kanca-kancané mau