Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

3-​9 Juni

GALATIA 4-6

3-​9 Juni
  • Lagu 16 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • ’Gambaran’ lan Artiné kanggo Awaké Dhéwé”: (10 men.)

    • Gal 4:24, 25—Hagar nggambarké Israèl jasmani sing kudu manut perjanjian Hukum Musa (it-1-IN 849 ¶2)

    • Gal 4:26, 27—Sara nggambarké ”Yérusalèm sing ana ing ndhuwur”, yaiku bagéan saka organisasiné Yéhuwah sing ana ing swarga (w14-IN 15/10 10 ¶11)

    • Gal 4:28-31—”Anak-anak” saka Yérusalèm sing ana ing ndhuwur mènèhi berkah kanggo wong-wong sing manut

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Gal 4:6—Apa artiné kata abba ing basa Ibrani utawa Aram? (w09-IN 1/4 13)

    • Gal 6:17—Apa maksudé Rasul Paulus nduwé ”tandha sing nduduhké nèk [dhèwèké] iki budhaké Yésus”? (w10-IN 1/11 15)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Gal 4:1-20 (th pelajaran 10)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 110

  • Kebutuhané Jemaat: (8 men.)

  • Asil Apik saka Pakumpulan: (7 men.) Setèlen video Asil Apik saka Pakumpulan sasi Juni.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 69

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 40 lan Donga