Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

24-​30 Juni

FILIPI 1-4

24-​30 Juni
  • Lagu 33 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Aja Nguwatirké Apa Waé”: (10 men.)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Flp 2:17—Apa maksudé Paulus ”dadi kaya persembahan anggur sing disokké”? (it-2-IN 504 ¶8)

    • Flp 3:11—Apa maksudé ”diuripké luwih dhisik”? (w07-IN 1/1 26-27 ¶5)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Flp 4:10-23 (th pelajaran 5)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 45

  • Apa Kowé Kecanduan Dolanan HP?: (5 men.) Setèlen videoné. Terus, rembugen pitakonan-pitakonan iki: Apa waé manfaaté HP utawa tablèt? Apa waé bahayané nèk kecanduan dolanan HP? Apa buktiné nèk awaké dhéwé wis kecanduan? Piyé carané bèn isa ”mastèkké perkara-perkara endi sing luwih penting”? (Flp 1:10)

  • Hiburan Kaya Apa sing Kuduné Tak Pilih?(10 men.) Rembugan. Setèlen video Hiburan sing Kuduné Tak Pilih.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 72

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 76 lan Donga