Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Piyé Pandhangané Yéhuwah?

Piyé Pandhangané Yéhuwah?

Sakdurungé nggawé keputusan, pikirna, ʼPiyé pandhangané Yéhuwah?’ Awaké dhéwé pancèn ora isa ngerti kabèh sing dipikirké Yéhuwah. Ning, Yéhuwah wis nyedhiakké Alkitab bèn awaké dhéwé isa nindakké ”saben perkara sing apik”. (2Tim 3:16, 17; Rm 11:33, 34) Yésus bener-bener ngerti sing dikarepké Yéhuwah lan ngutamakké kuwi. (Yoh 4:34) Kaya Yésus, awaké dhéwé mesthi péngin ngupaya nggawé keputusan sing nyenengké Yéhuwah.​—Yoh 8:28, 29; Éf 5:15-17.

DELOKEN VIDEO TERUSA PAHAMI APA KERSANÉ YÉHUWAH (KM 19:18), TERUS JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Apa sebabé awaké dhéwé kudu ngetrapké pathokan-pathokan Alkitab?

  • Pathokan Alkitab endi sing isa dipikirké wektu arep milih musik?

  • Pathokan Alkitab endi sing isa dipikirké wektu arep milih pakaian lan dandanan?

  • Pathokan Alkitab isa digunakké wektu arep nggawé keputusan soal apa manèh?

  • Piyé carané bèn awaké dhéwé isa luwih paham apa sing dikarepké Yéhuwah?

Apa keputusan-keputusanku nduduhké nèk aku nduwé hubungan sing akrab karo Yéhuwah?