Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | ÉFÉSUS 4-6

Nganggo ”Kabèh Perlengkapan Perang saka Gusti Allah”

Nganggo ”Kabèh Perlengkapan Perang saka Gusti Allah”

6:11-17

Rasul Paulus nggambarké wong Kristen kaya prajurit sing lagi perang. Mungsuhé awaké dhéwé kuwi ”roh-roh jahat”. Awaké dhéwé mungkin kayané gampang banget kanggo dikalahké. Ning, awaké dhéwé isa menang nèk nganggo ”kabèh perlengkapan perang saka Gusti Allah”.

Sebutna jenengé perlengkapan perang kuwi lan artiné

KANGGO DIPIKIRKÉ: Apa aku wis nganggo kabèh perlengkapan perangku?