Sedulur-sedulur ing Myanmar lagi mangan bareng

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN Juni 2019

Carané Ngomong

Carané ngomong wektu nginjil soal urip ing dina-dina pungkasan.

SINAU SAKA ALKITAB

”Gambaran” lan Artiné kanggo Awaké Dhéwé

Bojoné Abraham sing jenengé Sara lan Hagar nggambarké apa? Piyé carané njenengan isa éntuk manfaat saka perjanjian anyar?

SINAU SAKA ALKITAB

Pengaturan saka Yéhuwah

Pengaturan saka Yéhuwah kuwi apa, lan piyé carané awaké dhéwé isa ndhukung kuwi?

URIPÉ WONG KRISTEN

Éntuk Luwih Akèh Manfaat saka Sinau Alkitab Pribadi

Piyé carané bèn isa éntuk luwih akèh manfaat saka sinau Alkitab pribadi?

SINAU SAKA ALKITAB

Nganggo ”Kabèh Perlengkapan Perang saka Gusti Allah”

Wong Kristen kuwi kaya prajurit. Sebutna jenengé perlengkapan perang saka Gusti Allah lan artiné.

URIPÉ WONG KRISTEN

Piyé Pandhangané Yéhuwah?

Piyé carané njenengan isa bener-bener ngerti sing dikarepké Yéhuwah lan ngetrapké kuwi?

SINAU SAKA ALKITAB

”Aja Nguwatirké Apa Waé”

Ing dina-dina pungkasan iki akèh sing isa nyebabké kuwatir. Apa sing isa mbantu ngurangi rasa kuwatir?

URIPÉ WONG KRISTEN

Hiburan Kaya Apa sing Kuduné Tak Pilih?

Piyé carané nyenengké Gusti Allah liwat hiburan sing awaké dhéwé pilih?