Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Carané Ngomong

Carané Ngomong

●○○ NGABAR

Pitakonan: Piyé carané isa ngerti uripé awaké dhéwé mbésuk?

Ayat: Yé 46:10

Ninggalké Pitakonan: Nubuat Alkitab endi sing wis kelakon saiki?

○●○ MARANI MANÈH KAPISAN

Pitakonan: Nubuat Alkitab endi sing wis kelakon saiki?

Ayat: Mat 24:6, 7, 14

Ninggalké Pitakonan: Sakwisé ”pungkasané donya” teka, apa sing bakal kelakon?

○○● MARANI MANÈH KAPINDHO

Pitakonan: Sakwisé ”pungkasané donya” teka, apa sing bakal kelakon?

Ayat: Why 21:4

Ninggalké Pitakonan: Ayat iki ngomongké keadaan sing bakal kelakon ing ngendi?