Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Niru Yésus kanthi Tliti

Niru Yésus kanthi Tliti

Kita isa niru tuladhané Yésus, kususé wektu lagi ngadhepi masalah utawa dianiaya. (1Ptr 2:21-23) Yésus ora tau mbales senajan diécé lan dianiaya. (Mrk 15:29-32) Yésus isa terus tekun merga nduwé tékad kanggo nindakké kersané Yéhuwah. (Yoh 6:38) Yésus terus mikirké ”kabungahan sing didèlèhké ing ngarepé”.​—Ibr 12:2.

Piyé tanggepan kita wektu dianiaya merga dadi Seksi Yéhuwah? Wong-wong Kristen sejati ora ”mbales kejahatan nganggo kejahatan”. (Rm 12:14, 17) Nèk terus tekun kaya Yésus, kita isa bungah lan puas merga wis nyenengké Yéhuwah.​—Mat 5:10-12; 1Ptr 4:12-14.

DELOKEN VIDEO ASMA YÉHUWAH KUWI SING PALING PENTING, LAN JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Apa sing ditindakké Sedulur Pötzinger * wektu dipenjara dhèwèkan?

  • Kasusahan apa sing diadhepi karo Sedulur Pötzinger lan bojoné wektu ing kamp-kamp konsèntrasi?

  • Apa sing mbantu Sedulur Pötzinger lan bojoné isa tetep tekun?

Wektu ngadhepi kasusahan, terusa niru Yésus

^ par. 6 Jenengé uga isa diwaca Poetzinger.