Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

4-​10 Juni

MARKUS 15-16

4-​10 Juni
  • Lagu 95 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Nubuat bab Yésus sing Kelakon”: (10 men.)

    • Mrk 15:3-5—Yésus ora mbales wektu ditudhuh

    • Mrk 15:24, 29, 30—Yésus diécé lan undhi diuncalké kanggo ngedum-edum klambi njabané (”ngedum-edum klambi njabané” katrangan kanggo sinau Mrk 15:24, nwtsty; gèdhèg-gèdhèg” katrangan kanggo sinau Mrk 15:29, nwtsty)

    • Mrk 15:43, 46—Dikubur ing kuburané wong sugih (”Yusuf” katrangan kanggo sinau Mrk 15:43, nwtsty)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Mrk 15:25—Apa sebabé cathetan Alkitab bab wektuné Yésus dipaku ing cagak kuwi kétoké béda-béda? (”jam sanga ésuk” katrangan kanggo sinau Mrk 15:25, nwtsty)

    • Mrk 16:8—Apa sebabé Terjemahan Donya Anyar ora nyebutké penutup sing dawa utawa sing cendhak ing Injil Markus? (”saking wediné, wong-wong kuwi ora crita karo sapa-sapa” katrangan kanggo sinau Mrk 16:8, nwtsty)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Mrk 15:1-15

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Video kanggo Ngabar: (4 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

  • Marani Manèh Kapisan: (3 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) jl bab 2

URIPÉ WONG KRISTEN