Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | LUKAS 2-3

Cah-Cah Nom​—⁠Apa Kowé Akrab karo Yéhuwah?

Cah-Cah Nom​—⁠Apa Kowé Akrab karo Yéhuwah?

Yésus wis dadi tuladha wiwit cilik ing bab ngabdi marang Yéhuwah lan ngajèni wong tuwa.

Cah-cah nom, piyé carané niru Yésus ing bab iki?