Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

18-​24 Juni

LUKAS 2-3

18-​24 Juni
  • Lagu 133 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Cah-Cah Nom—Apa Kowé Akrab karo Yéhuwah?”: (10 men.)

    • Luk 2:41, 42—Saben taun Yésus ngrayakké Paskah bareng karo wong tuwané (”wong tuwané ajeg” katrangan kanggo sinau Luk 2:41, nwtsty)

    • Luk 2:46, 47—Yésus ngrungokké lan takon-takon karo para pemimpin agama (”ngejokké akèh pitakonan”, ”nggumun banget” katrangan kanggo sinau Luk 2:46, 47, nwtsty)

    • Luk 2:51, 52—Yésus ”terus manut” karo wong tuwané lan ”ditresnani Gusti Allah lan manungsa” (”terus manut” katrangan kanggo sinau Luk 2:51, 52, nwtsty)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Luk 2:14—Apa maksudé ayat iki? (”tentrem ing bumi kanggo wong-wong sing ditresnani Gusti Allah”, ”wong-wong sing ditresnani Gusti Allah” katrangan kanggo Luk 2:14, nwtsty)

    • Luk 3:23—Sapa bapaké Yusuf? (wp16.3 9 ¶1-3)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Luk 2:1-20

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong. Wong sing dijak omong ora setuju karo panjenengan.

  • Video kanggo Marani Manèh Kapindho: (5 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

  • Ceramah: (6 men. utawa kurang) w14-IN 15/2 26-27—Judhul: Apa Alesané Wong-Wong Yahudi ing Abad Kapisan ”Padha Ngentèni” Mèsias?

URIPÉ WONG KRISTEN