Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

11-​17 Juni

LUKAS 1

11-​17 Juni
  • Lagu 137 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Niru Maria sing Andhap Asor”: (10 men.)

    • [Setèlen video Katrangan Buku Lukas.]

    • Luk 1:38—Dhèwèké andhap asor nampa tugasé (ia 149 ¶12)

    • Luk 1:46-55—Dhèwèké ngluhurké Yéhuwah nggunakké tembung-tembung saka Kitab Suci (ia 150-151 ¶15-16)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Luk 1:69, cathetan ngisor—Apa sing dimaksud ”sungu keslametan”? (”sungu keslametan” katrangan kanggo sinau Luk 1:69, nwtsty)

    • Luk 1:76—Apa maksudé Yohanes Pembaptis ”ndhisiki Yéhuwah”? (”kowé bakal ndhisiki Yéhuwah” katrangan kanggo sinau Luk 1:76, nwtsty)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Luk 1:46-66

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong.

  • Video kanggo Marani Manèh Kapisan: (5 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

  • Marani manèh Kapindho: (3 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 92

  • Kebutuhané Jemaat: (8 men.) Utawa rembugen ayat taunan 2018. (w18.01 4-5 ¶4-7)

  • Asil Apik saka Pakumpulan: (7 men.) Setèlen video Asil Apik saka Pakumpulan sasi Juni.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 24

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 58 lan Donga