Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Carané Nawakké

Carané Nawakké

ALKITAB KUWI APA, TA?

Pitakonan: Alkitab kuwi buku saka Gusti Allah utawa saka pikirané manungsa?

Ayat: 2Tm 3:16

Nawakké: Selebaran iki nerangké telung bab sing mbuktèkké nèk Alkitab kuwi pancèn saka Gusti Allah.

WULANGNA ALKITAB

Pitakonan: Piyé kuduné pandhangan kita bab urip?

Ayat: Wy 4:11

Kandhané Alkitab: Kita ngajèni urip merga kuwi hadiah saka Gusti Allah. Kita ngupaya bèn ora cilaka lan ora bakal matèni wong liya kanthi sengaja.

APA SING NDADÈKAKÉ KULAWARGA SENENG LAN AYEM TENTREM?

Pitakonan: Coba gatèkna pitakonan lan pilihan jawaban ing ngarep selebaran iki. Piyé nurut panjenengan?

Ayat: Lk 11:28

Nawakké: Selebaran iki nerangké apa gunané ayat iki kanggo keluarga panjenengan lan apa sebabé kita isa percaya karo kandhané Alkitab.

CARAMU NAWAKKÉ

Gunakna conto-conto kuwi bèn isa nggawé cara nawakké dhéwé.