Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

22-​28 Juli

1 TIMOTIUS 1-3

22-​28 Juli
  • Lagu 103 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Ngupaya Nindakké Gawéan sing Apik”: (10 men.)

    • [Setèlen video Katrangan Buku 1 Timotius.]

    • 1Tim 3:1—Sedulur-sedulur lanang perlu ngupaya dadi pengawas (w16.08 16 ¶3)

    • 1Tim 3:13—Sedulur-sedulur lanang sing nglayani nganggo cara sing apik bakal nampa berkah (km-E 9/78 4 ¶7)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • 1Tim 1:4—Apa sebabé Paulus ngandhani Timotius bèn ora sinau soal silsilah? (it-2-IN 819 ¶2)

    • 1Tim 1:17—Apa sebabé mung Yéhuwah sing isa disebut ”Raja sing langgeng”? (cl-IN 12 ¶15)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) 1Tim 2:1-15 (th pelajaran 10)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 137

  • Para Nom Noman Nèng Warwick Ngajéni Yéhuwah: (6 men.) Rembugan. Setèlen videoné. Terus, rembugen pitakonan-pitakonan iki:

    Apa sing ditindakké para sedulur enom kanggo mbantu pembangunan kantor pusat ing Warwick, lan apa manfaat sing dirasakké para sedulur kuwi?

    Kesempatan apa waé sing diduwèni para sedulur enom ing jemaat kanggo ngluhurké Yéhuwah?

  • Sinau saka Wong sing Luwih Pengalaman”: (9 men.) Rembugan. Setèlen video Ngajèni sing Luwih Pengalaman.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 76

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 115 lan Donga