Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | KOLOSE 1-4

Singkirna Kepribadian Lawas, lan Nganggoa Kepribadian Anyar

Singkirna Kepribadian Lawas, lan Nganggoa Kepribadian Anyar

3:5-14

Apa njenengan nggawé akèh perubahan sakwisé sinau Alkitab? Yéhuwah mesthi seneng banget karo upayané njenengan. (Yk 33:11) Ning, njenengan kudu ngupaya bèn isa terus nduduhké kepribadian sing anyar lan aja nganti nganggo kepribadian sing lawas manèh. Kanggo ngerti apa sing isa njenengan upayakké, jawaben pitakonan-pitakonan iki:

  • Apa aku dendam karo wong sing njahati aku?

  • Apa aku tetep sabar senajan lagi kesusu utawa kesel?

  • Nèk kegodha kanggo mikir sing saru-saru, apa aku langsung nyingkirké pikiran kuwi?

  • Apa aku nduwé prasangka karo wong sing béda bangsa utawa ras karo aku?

  • Apa durung suwé iki aku ngamuk-ngamuk utawa nggawé wong liya lara ati?