Sedulur lanang enom sing dilatih kanggo ngurus jemaat

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN Juli 2019

Carané Ngomong

Carané ngomong wektu nginjil soal sebabé ana kesusahan lan carané kesusahan bakal disingkirké.

SINAU SAKA ALKITAB

Singkirna Kepribadian Lawas, lan Nganggoa Kepribadian Anyar

Sakwisé dibaptis, awaké dhéwé kudu ngupaya terus nduduhké kepribadian sing anyar lan aja nganti nganggo kepribadian sing lawas manèh.

SINAU SAKA ALKITAB

”Terusa Padha Nggedhèkké Ati lan Nguwatké Siji lan Sijiné”

Awaké dhéwé isa nguwatké siji lan sijiné. Piyé carané?

SINAU SAKA ALKITAB

Manungsa sing Nglanggar Hukum Disingkapké

”Manungsa sing nglanggar hukum”sing disebutké ing 2 Tésalonika 2 akhiré disingkapké.

SINAU SAKA ALKITAB

Ngupaya Nindakké Gawéan sing Apik

Kabèh sedulur lanang sing wis dibaptis, klebu sing isih enom, kudu ngupaya mbantu jemaat. Piyé carané?

URIPÉ WONG KRISTEN

Sinau saka Wong sing Luwih Pengalaman

Nèk njenengan lagi waé dadi abdiné jemaat utawa pinituwa, piyé carané njenengan isa ngajèni sedulur sing luwih pengalaman lan sinau saka dhèwèké?

SINAU SAKA ALKITAB

Pilih Mburu Bandha utawa Nglayani Yéhuwah?

Apa sebabé awaké dhéwé bakal luwih bahagia nèk nglayani Yéhuwah ketimbang mburu bandha?

URIPÉ WONG KRISTEN

Pilih Olahraga utawa Nglayani Yéhuwah?

Pathokan Alkitab apa sing isa mbantu awaké dhéwé nduwé pandhangan sing bener soal olahraga?