Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

9-​15 Juli

LUKAS 8-9

9-​15 Juli
  • Lagu 13 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Apa sing Dibutuhké kanggo Dadi Muridé Yésus?”: (10 men.)

    • Luk 9:57, 58—Wong sing dadi muridé Yésus kudu ngendelké Yéhuwah (it-2-IN 731-732)

    • Luk 9:59, 60—Wong sing dadi muridé Yésus kudu ngutamakké Kratoné Allah (”ngubur bapakku dhisik”, ”Ejarna wong mati ngubur wong mati” katrangan kanggo sinau Luk 9:59, 60, nwtsty)

    • Luk 9:61, 62—Wong sing dadi muridé Yésus kudu waspada bèn ora disimpangké karo perkara-perkara ing donya (”Ngluku” media Luk 9:61, 62, nwtsty; w12-IN 15/4 15-16 ¶11-13)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Luk 8:3—Piyé wong-wong Kristen iki ”ngladèni” Yésus lan para rasulé? (”ngladèni Yésus lan rasul-rasulé” katrangan kanggo sinau Luk 8:3, nwtsty)

    • Luk 9:49, 50—Kenapa Yésus ora ngalang-alangi wong sing ngusir roh jahat, padahal wong kuwi dudu muridé Yésus? (w08-IN 15/3 31 ¶2)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Luk 8:1-15

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong.

  • Video kanggo Marani Manèh Kapisan: (5 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

  • Ceramah: (6 men. utawa kurang) w12-IN 15/3 27-28 ¶11-15—Judhul: Apa Kita Gela Sakwisé Nggawé Pangurbanan kanggo Kratoné Allah?

URIPÉ WONG KRISTEN